Vorige updates weergeven
Dit is de quiz van de dag terug met actualiteitsvragen en algemene kennisvragen. Verschijnt elke werkdag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf nu staan de vragen gewoon door elkaar. Veel plezier! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/Hoe heet men in Engelstalige landen en in Frankrijk “vastenavond”? 2/Zijn er...
1
0
Public
door Jacobjones
17/02/2015 11:59
Dit is de quiz van de dag terug met actualiteitsvragen en algemene kennisvragen. Verschijnt elke werkdag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf nu staan de vragen gewoon door elkaar. Veel plezier! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/Welke Vilvoordse burgemeester nam eind februari 2015 deel aan de Global Security...
0
0
Public
door Jacobjones
16/02/2015 11:46
Dit is de quiz van de dag terug met actualiteitsvragen en algemene kennisvragen. Verschijnt elke werkdag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf nu staan de vragen gewoon door elkaar. Veel plezier! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/Welke twee voetbalploegen plaatsten zich begin februari 2015 voor de finale van ...
1
1
Public
door Jacobjones
13/02/2015 12:05
Dit is de quiz van de dag terug met actualiteitsvragen en algemene kennisvragen. Verschijnt elke werkdag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf nu staan de vragen gewoon door elkaar. Veel plezier! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/In welke stad bereikten Frankrijk, Duitsland, Rusland en Oekraïne een akkoord o...
1
1
Public
door Jacobjones
12/02/2015 12:19
Dit is de quiz van de dag terug met actualiteitsvragen en algemene kennisvragen. Verschijnt elke werkdag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf nu staan de vragen gewoon door elkaar. Veel plezier! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/Hoeveel leerlingen in het Lager Onderwijs in Vlaanderen spraken in 2015 geen Ned...
1
0
Public
door Jacobjones
11/02/2015 12:18
Dit is de quiz van de dag terug met actualiteitsvragen en algemene kennisvragen. Verschijnt elke werkdag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf nu staan de vragen gewoon door elkaar. Veel plezier! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/Wie stapte op 9 februari 2015 op als CEO van de KBVB? 2/Welke zangeres zong in 1...
1
1
Public
door Jacobjones
10/02/2015 11:51
Dit is de quiz van de dag terug met actualiteitsvragen en algemene kennisvragen. Verschijnt elke werkdag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf nu staan de vragen gewoon door elkaar. Veel plezier! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/Wie bedankte tijdens de uitreiking van de Grammy Awards in 2015 de man die zijn ...
0
0
Public
door Jacobjones
09/02/2015 12:01
Dit is de quiz van de dag terug met actualiteitsvragen en algemene kennisvragen. Verschijnt elke werkdag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf nu staan de vragen gewoon door elkaar. Veel plezier! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/Welke Vlaamse zangeres viel tweemaal tijdens “De Eregalerij van Radio 2” op ...
0
0
Public
door Jacobjones
06/02/2015 12:00
Dit is de quiz van de dag terug met actualiteitsvragen en algemene kennisvragen. Verschijnt elke werkdag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf nu staan de vragen gewoon door elkaar. Veel plezier! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/Welke omroepster zei op 3 februari 2015 tijdens een aankondiging dat ze nog leef...
0
0
Public
door Jacobjones
05/02/2015 12:13