Quizvragen

Quizvragen

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 192: hotels

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 192: hotels

In deze aflevering koos ik als onderwerp hotels. Test nu je kennis aan de hand van deze quizvragen. Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Welke bekende tv-hond speelde de hoofdrol in de film “Hotel op Stelten”? 2/Welke hotelketen richtte de grootvader van de dame op onderstaande foto op? 3/In welke Amerikaanse st...
0
0
Public
door Jacobjones
30/03/2015 10:54

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 191: Antwoord met een plaatsnaam

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 191: Antwoord met een plaatsnaam

In deze aflevering koos ik als onderwerp quizvragen waarvan het antwoord een plaatsnaam is. Dit kan een gemeente, een dorp, een stad of zelfs een land zijn. Test nu je kennis aan de hand van deze quizvragen. Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Onderstaande foto komt uit de politieserie: “Flikken _____________”....
0
0
Public
door Jacobjones
27/03/2015 12:08

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 190: Het antwoord verbergt een weerfenomeen

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 190: Het antwoord verbergt een weerfenomeen

In deze aflevering koos ik als onderwerp woorden die een weerfenomeen verbergen zowel in het Nederlands als in andere talen. Test nu je kennis aan de hand van deze quizvragen. Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Uit welke politieserie op VIER komt onderstaande foto? 2/Hoe heet men de trui die de wereldkampioen veld...
0
0
Public
door Jacobjones
25/03/2015 11:54

De 50 vragen quiz. Aflevering 117

De 50 vragen quiz. Aflevering 117

Test nu uw algemene kennis aan de hand van deze quizvragen met heel wat meerkeuzevragen. (Multiple Choice) Veel succes! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/Welke Belgische stad werd genoemd naar Koning Karel II van Spanje? 2/Waaruit bestaat de Philippicollectie? A sigarenbandjes B religieuze hoofddeksels C opge...
0
0
Public
door Jacobjones
18/03/2015 11:06

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 189: het antwoord begint met de letter G

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 189: het antwoord begint met de letter G

In deze aflevering begint het antwoord op elke vraag met de letter G. Test nu je kennis aan de hand van deze quizvragen. Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Welke krokodilachtige is NIET gevaarlijk voor de mens omdat hij voornamelijk vis eet? 2/Van welk nummer stond de muziekvideo op 20 september 2012 in het Guines...
0
0
Public
door Jacobjones
16/03/2015 11:28

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 188: bekende handelszaken

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 188: bekende handelszaken

In deze aflevering koos ik als onderwerp bekende handelszaken zowel in de fictie als in de realiteit. Test nu je kennis aan de hand van deze quizvragen met meerkeuzevragen. Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Hoe heette de snoepwinkel van Oma Fonkel in de jeugdreeks “Mega Mindy”? 2/In welke Nederlandse stad beg...
0
0
Public
door Jacobjones
15/03/2015 22:29

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 187: godsdiensten

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 187: godsdiensten

In deze aflevering koos ik als onderwerp godsdiensten. Test nu je kennis aan de hand van deze quizvragen met meerkeuzevragen. Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Welk zevenletterwoord gebruikt men voor iemand die op bedevaart trekt? 2/Welke Joodse leefregels kan je vormen met alle letters van “een fan steelt den...
0
0
Public
door Jacobjones
13/03/2015 11:59

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 186: aardrijkskunde en getallen

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 186: aardrijkskunde en getallen

In deze aflevering koos ik als onderwerp aardrijkskunde en getallen. Test nu je kennis aan de hand van deze quizvragen met meerkeuzevragen. Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Op hoeveel kilometer ligt de Braziliaanse stad Rio de Janeiro ook alweer van Brussel? A 6740 km B 9440 km C 14560 km 2/Welke twee Belgische ...
1
0
Public
door Jacobjones
12/03/2015 12:15

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 185: skeletten

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 185: skeletten

In deze aflevering koos ik als onderwerp skeletten. Test nu je kennis aan de hand van deze quizvragen met meerkeuzevragen. Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Hoe heet men bij vissen de botten waaruit ze zijn samengesteld? 2/Een compleet menselijk skelet bestaat uit 206 botten. Uit hoeveel botjes bestaat het skelet...
0
0
Public
door Jacobjones
10/03/2015 12:02

De 50 vragen quiz. Aflevering 116

De 50 vragen quiz. Aflevering 116

Test nu uw algemene kennis aan de hand van deze quizvragen met heel wat meerkeuzevragen. (Multiple Choice) Veel succes! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/Wat was één van de belangrijkste hobby’s van de Belgische Koning Boudewijn? A Astronomie B Formule 1 C Judo 2/Welk sportevenement is genoemd naar een Ko...
0
0
Public
door Jacobjones
09/03/2015 23:03