Quizvragen

Quizvragen

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 206: antwoord bevat een lichaamsdeel

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 206: antwoord bevat een lichaamsdeel

In deze aflevering koos ik als onderwerp quizvragen waarvan het antwoord een lichaamsdeel verbergt. Veel succes! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Hoe heet het fictieve Star Wars personage op onderstaande foto? 2/Hoe heet het land Polen in het Pools? 3/Welke stad gelegen in het Zuidoosten van Engeland ligt op ong...
0
0
Public
door Jacobjones
23/04/2015 11:33

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 205: antwoord bevat een auto-onderdeel

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 205: antwoord bevat een auto-onderdeel

In deze aflevering koos ik als onderwerp quizvragen waarvan het antwoord een auto-onderdeel verbergt. Veel succes! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Wie schreef de kinderboeken “Pepijn en het Wonderkabinet” en “De poort naar 2221”? 2/Welk vijfletterwoord wordt in het woordenboek omschreven als geur die do...
0
0
Public
door Jacobjones
22/04/2015 11:59

De 50 vragen quiz. Aflevering 120

De 50 vragen quiz. Aflevering 120

Test nu uw algemene kennis aan de hand van deze quizvragen met heel wat meerkeuzevragen. (Multiple Choice) Veel succes! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/Welk woord voldoet aan volgende cryptische vergelijking? VRUCHT + LICHAAMSDEEL = COMPUTERTERM 2/Onderstaande foto werd genomen op de Nacht van de Vlaamse Te...
0
0
Public
door Jacobjones
21/04/2015 17:09

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 204: antwoord bevat een computerterm

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 204: antwoord bevat een computerterm

In deze aflevering koos ik als onderwerp quizvragen waarvan het antwoord een computerterm verbergt. Veel succes! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Hoe heet men het gebied historisch en cultureel gezien dat op onderstaande kaart in het oranje en rood is gekleurd? 2/In welke sport werden Veerle Dejaeghere en Jeroen...
0
0
Public
door Jacobjones
20/04/2015 21:34

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 203: antwoord bevat de naam van een dans

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 203: antwoord bevat de naam van een dans

In deze aflevering koos ik als onderwerp quizvragen waarvan het antwoord de naam van een dans. Veel succes! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Als je de naam van de auteur van dit artikel combineert met een dans, krijg je de naam van de Amerikaanse zanger en gitarist op onderstaande foto. Welke zanger zoeken we? 2...
0
0
Public
door Jacobjones
20/04/2015 11:24

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 202: antwoord bevat de naam van een vervoermiddel

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 202: antwoord bevat de naam van een vervoermiddel

In deze aflevering koos ik als onderwerp quizvragen waarvan het antwoord de naam van een vervoermiddel. Veel succes! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Welke Belgische striptekenaar trok reeds vele malen op safari? 2/Onder welke Amerikaanse president was Dick Cheney vice-president? 3/Welk woord in het woordenboek ...
0
0
Public
door Jacobjones
16/04/2015 12:20

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 201: antwoord bevat de naam van een Staat van de Verenigde Staten

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 201: antwoord bevat de naam van een Staat van de Verenigde Staten

In deze aflevering koos ik als onderwerp quizvragen waarvan het antwoord de naam van een Staat van de Verenigde Staten bevat of verbergt. Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Onder welke titel kwam de film “The Broken Circle Breakdown” uit in Frankrijk? 2/Wie schreef in 1947 het boek “A streetcar named desire...
0
0
Public
door Jacobjones
14/04/2015 13:46

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 200: antwoord bevat een vogel

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 200: antwoord bevat een vogel

In deze aflevering koos ik als onderwerp quizvragen waarvan het antwoord een vogel bevat of waarin een vogel verborgen zit. Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Wat is het eerste woord in de nationale wapenspreuk van België? 2/Welke functie heeft het Rubenshuis in Antwerpen momenteel? 3/Welk negenletterwoord wordt ...
0
0
Public
door Jacobjones
13/04/2015 10:59

De 50 vragen quiz. Aflevering 119

De 50 vragen quiz. Aflevering 119

Test nu uw algemene kennis aan de hand van deze quizvragen met heel wat meerkeuzevragen. (Multiple Choice) Veel succes! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/Hoe noemen we een gebied met waterlopen, waarvan de verbinding met het buitenwater is of kan verbroken worden en waarin de waterstand door bemaling (pompen)...
1
0
Public
door Jacobjones
12/04/2015 22:41

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 199: antwoord bevat een bloem, plant of gewas

Quizvragen over één bepaald onderwerp. Aflevering 199: antwoord bevat een bloem, plant of gewas

In deze aflevering koos ik als onderwerp quizvragen waarvan het antwoord een bloem, plant of gewas bevat. Test nu je kennis aan de hand van deze quizvragen met meerkeuzevragen. Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Hoe heette de bekende Amsterdamse arts die hieronder in een schilderij van Rembrandt werd vereeuwigd? 2...
0
0
Public
door Jacobjones
09/04/2015 11:18