Vorige updates weergeven
In deze aflevering koos ik als onderwerp parken. Test nu je kennis aan de hand van deze quizvragen met meerkeuzevragen. Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/In welk stadsdeel van New York ligt het bekende Central Park? 2/In welke Vlaamse provinciehoofdstad kan je wandelen in het Koningin Astridpark? 3/Hoe kwam het L...
0
0
Public
door Jacobjones
02/03/2015 11:17
In deze aflevering koos ik als onderwerp dolfijnen. Test nu je kennis aan de hand van deze quizvragen met meerkeuzevragen. Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Welk Belgisch commercieel radiostation gebruikt een dolfijn in zijn logo? 2/Cryptogram. Welke soort dolfijn is ook een onderdeel van een modern vuurwapen? 3/...
0
0
Public
door Jacobjones
28/02/2015 17:35
In deze aflevering koos ik een muzikaal thema: Belgische muziekgroepen. Test nu je kennis aan de hand van deze quizvragen met meerkeuzevragen. Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/Welke Vlaamse popgroep die bestond uit 5 Leuvense muzikanten is ook de naam van een bergketen? 2/Bij welke Vlaamse rockband speelde Axl P...
0
0
Public
door Jacobjones
27/02/2015 10:47
In deze aflevering koos ik als onderwerp landen van vroeger en nu. Test nu je kennis aan de hand van deze quizvragen met meerkeuzevragen. Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Vragen: 1/In welk land ligt het meest noordelijke punt van Afrika? 2/Van welke eilanden groep betekent de naam “de ondiepe zeeën”? A De Bahama’s ...
0
0
Public
door Jacobjones
26/02/2015 14:24
Dit is de quiz van de dag terug met actualiteitsvragen en algemene kennisvragen. Verschijnt elke werkdag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf nu staan de vragen gewoon door elkaar. Veel plezier! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/Welke voormalige Waalse Minister werd in 2015 aangehouden voor corruptie in Cong...
0
0
Public
door Jacobjones
25/02/2015 12:51
Dit is de quiz van de dag terug met actualiteitsvragen en algemene kennisvragen. Verschijnt elke werkdag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf nu staan de vragen gewoon door elkaar. Veel plezier! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/Welke Vlaamse kustgemeente schoffeerde Tom Waes in de aflevering over Albanië i...
2
0
Public
door Jacobjones
24/02/2015 11:35
Dit is de quiz van de dag terug met actualiteitsvragen en algemene kennisvragen. Verschijnt elke werkdag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf nu staan de vragen gewoon door elkaar. Veel plezier! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/Hoeveel mensen stierven in 2014 door oorlog en/of terrorisme? A 176.000 B 740.00...
0
0
Public
door Jacobjones
20/02/2015 11:52
Dit is de quiz van de dag terug met actualiteitsvragen en algemene kennisvragen. Verschijnt elke werkdag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf nu staan de vragen gewoon door elkaar. Veel plezier! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/Op de zeebodem van welke antieke havenstad vonden duikers in 2015, 2000 goudstuk...
0
0
Public
door Jacobjones
18/02/2015 12:00
Dit is de quiz van de dag terug met actualiteitsvragen en algemene kennisvragen. Verschijnt elke werkdag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf nu staan de vragen gewoon door elkaar. Veel plezier! Alle antwoorden vindt u onderaan terug! Quizvragen: 1/Hoe heet men in Engelstalige landen en in Frankrijk “vastenavond”? 2/Zijn er...
2
0
Public
door Jacobjones
17/02/2015 11:59